Autor: Äripäev • 15. jaanuar 2020

Elektriautode müük võib rallima hakata

Nissan Leaf
Foto: Reuters/Scanpix
Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liit (AMTEL) prognoosib autoturule alanud aastaks eelmiste aastatega võrreldavat väikest kasvu. Rallit võib oodata aga elektriautode müügis.

Kui läinud aastal müüdi 77 elektriautot, siis elektriauto ostutoetused võivad aidata seda arvu tänavu juba 500 juurde tõsta. Lisaks on jätkuvalt kasvamas hübriidautode ja samuti kahekütuseliste CNG gaasiautode turuosa.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077