Autor: Logistikauudised.ee • 10. jaanuar 2020

Eesti noored tunnevad huvi lennunduses töötamise vastu

airBaltic on korraldamas Tallinnas juba kolmandat personali värbamisüritust, mis toimub 16. ja 17. jaanuaril. Nii tihedat ürituste korraldamist põhjendab ettevõte Eesti noorte kasvanud huviga lennunduses töötamise vastu.

“airBaltic on aastaid värvanud tööle noori inimesi Eestist, keda iseloomustab hea keelteoskus, kohusetundlikkus ja pühendumine tööle. Viimasel ajal märkame, et noorte huvi aviatsioonitöö vastu on tõusnud ja teeme kõik, et olla õigel ajal õiges kohas. Meile tööle tulnud noorte kannustajaks on nii soov saada rahvusvahelist töökogemust, kui ka võimalus hoida tasakaalus töö ja pereelu, mida airBaltic Eestist tulnud meeskonnaliikmetele pakub,” ütles airBaltic’u asepresident personali valdkonnas Alīna Roščina.

airBaltic kutsub kõiki motiveeritud tööotsijaid võtma kaasa oma CV, ID-kaart ja külastama värbamisüritust. Ürituse eesmärgiks on leida oma meeskonda säravaid kohalikke talente ning tutvustada huvilistele airBaltic’u tööd, firma lennukeid, kaasaegset pardapersonali keskust, eksisteerivaid vabu töökohti ja samuti anda lisainfot tulevikuperspektiividest ning arenguvõimalustest.

Töö taotlejad ei pea muretsema puuduva töökogemuse pärast lennunduses, kuna airBaltic pakub võimalust omandada uut eriala vaid kaheksa nädalaga, mida saadab ettevõttepoolne stipendium. Uued pardapersonali õppegrupid alustavad oma õpinguid igakuiselt ja samuti on firmal käimas ka programmid juba kogenud personali jaoks.

Pardapersonali töökoht pakub töötajale mitmeid soodustusi, mille hulgas on progressiivne palk, paindlikud töötunnid, kaasaegne personalikeskus Riias, lennufirma töötaja reisisoodustused nii talle kui ka tema pereliikmetele ja kindlasti töökogemust rahvusvahelises meeskonnas.

16. jaanuaril kell 14.00 ja 17. jaanuaril kell 10.00 toimuvad värbamisüritused leiavad aset Hestia hotel Euroopas, kohtumisele on oodatud kõik pardapersonali tööst huvi tundvad noored. Kaasa palutakse võtta oma CV.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077