Autor: Logistikauudised.ee • 13. november 2019

airBaltic tuleb Tallinna töötajaid värbama

Sel nädalal, 15. ja 16. novembril, korraldab airBaltic värbamispäeva tööotsijatele, kes soovivad liituda lennufirma meeskonnaga. Üritus leiab aset Hestia Hotel Europas. 15. novembril toimub üritus algusega kell 14.00 ja 16. novembril kell 12.00.
Eeskätt otsib airBaltic oma meeskonda eesti keelt kõnelevaid pardateenindajaid.
Foto: airBaltic

airBalticu asepresident personali valdkonnas Alīna Roščina ütles, et kuna airBaltic jätkab laiendamisega Eestis, on ettevõtte eesmärgiks pakkuda aina rohkem ja paremaid teenuseid kohalikul tasemel.

„Selleks otsime oma Tallinna meeskonda uusi talente. Värsketele liitujatele pakume võimalust saada pardapersonali sertifikaat vaid kahe kuuga, pakkudes samal ajal firma poolt tulevastele töötajatele stipendiume ja majutust Riias, kus õpingud hakkavad toimuma.”

airBaltic kutsub kõiki motiveeritud tööotsijaid võtma kaasa oma CV, ID-kaart ja külastama värbamisüritust. Ürituse eesmärgiks on leida oma meeskonda säravaid kohalikke talente ning tutvustada huvilistele airBalticu tööd, firma lennukeid, kaasaegset pardapersonali keskust, eksisteerivaid vabu töökohti ja samuti anda lisainfot tulevikuperspektiividest ning arenguvõimalustest.

Töö taotlejad ei pea muretsema aviatsioonis puuduva kogemuse pärast, kuna airBaltic pakub võimalust omandada uut eriala vaid kaheksa nädalaga, mida saadab ettevõte makstud stipendium. Uued pardapersonali õppegrupid alustavad oma õpinguid igakuiselt ja samuti on firmal käimas ka programmid juba kogenud personali jaoks.

Pardapersonali töökoht pakub töötajale mitu soodustust, mille hulgas on progressiivne palk, paindlikud töötunnid, kaasaegne personalikeskus Riias, lennufirma töötaja reisisoodustused nii talle kui ka pereliikmetele ja kindlasti töökogemust rahvusvahelises meeskonnas. Lisainfo saamiseks töö kohta airBalticus palutakse külastada ettevõtte kodulehte aadressil: www.airBaltic.com/cabin-crew

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077