Autor: Logistikauudised.ee • 23. august 2019

Volvo Estonia keskus laieneb 1000 ruutmeetri võrra

Raskeveokite tootja Volvo Trucks esindaja Volvo Estonia laiendab Rae Tehnopargis asuva keskuse töökoda ligikaudu 1000 ruutmeetri võrra. Ehitustööd mahuga ligi 1,4 miljonit eurot teeb Mapri Ehitus. Laiendus valmib 2020. aasta kevadel.
3D makett koos laiendusega keskusest.
Foto: Volvo Estonia

„Laiendame olemasolevat skandinaaviapärast keskust rohkem kui kolmandiku võrra. Ümber hoone rajame teid ja platse ligi 6000 ruutmeetri ulatuses. Volvo on tuntud nii tarbe- kui veoautode seas ohutu ja kvaliteetse sõidukina ja meiegi lähtume ehituslepingut täites neist näitajatest,” lausu Mapri Ehituse tegevjuht Tarmo Roos.

Volvo Estonia müügijärgse teeninduse juht Hannes Reinvald lisas, et tuleva aasta kevadel valmiva töökoja laienduse käigus lisanduvad viiele olemasolevale veokite teenindamise liinile veel neli. Hooldusliin saab moodsa, põranda tasemelt tõstva tõstuki. Lisaks tuleb värvitööde kamber koos ettevalmistusalaga ning paigaldatakse kerevenituspink.

Keretööde ruumi hakkab teenindama 7 meetrise sildega sildkraana tõstevõimega 3,2 tonni. Remonditööde ruumi paigaldatakse BLITZi põrandasisene silindertõstuk raskeveokite tõstmiseks. Samuti paigaldatakse remonditööde ruumi 15 meetrise sildega sildkraana tõstevõimega 3,2 tonni. Värvitöökotta paigaldatakse Spanesi värvikamber.

Volvo Estonia OÜ on Volvo ja Renault veokite ametlik esindaja Eestis. Ettevõtte esindused on Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Jõhvis, kus müüakse, remonditakse ja hooldatakse Volvo veokeid ja busse ning Renault veokeid ja tarbesõidukeid. Eestis müüakse umbes 300 uut Volvot aastas.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077