Autor: Logistikauudised.ee • 4. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Wizz Air alustab suvel otselende Gruusiasse

Wizz Airi lennuk.
Foto: Postimees/Scanpix
Ungari odavlennufirma Wizz Air alustab lendamist Tallinn-Kutaisi liinil, esimene lend Gruusiasse väljub 4. augustil.

Wizz Airi Airbus A320 hakkab Lääne Gruusias asuvasse Kutaisisse lendama kaks korda nädalas, kolmapäeval ja pühapäeval.

„Oleme teinud Gruusia lennujaamaga pikalt koostööd selle ühenduse nimel, sest huvi liini vastu oli meil mõlemal. Uus sihtkoht annab meie reisijatele võimaluse avastada uut ja põnevat riiki, mille ajaloolised ja kultuurilised sidemed on meile väga südamelähedased. On ju Gruusia inimeste külalislahkus teadatuntud,“ rääkis Tallinna lennujaama kommertsdirektor Eero Pärgmäe.

Pärgmäe lisas, et Kutasi asub hinnatud puhkuse piirkonna Batumi läheduses ja selle suve lõpus on meil võimalik lennata seda imelist piirkond avastama. Piletid hinnaga alates 20 eurot on juba müügil. 

Wizz Air tuli Eesti turule möödunud aasta juunis ning on poole aasta jooksul siin korralikult kanda kinnitanud. Tallinna Lennujaamast on Wizz Air lennanud seni kolm korda nädalas Kiievisse ja sama tihti ka Londonisse, nüüd lisab lennufirma kolmanda lennuliini Gruusiasse.

Wizz Airi alustas tegevust 2004. aastal ning on arenenud Euroopa üheks kiiremini kasvavaks odavlennufirmaks, mis keskendub Ida- ja Kesk-Euroopa turule ning teenindab 600 lennuliini kokku 25-st lennujaamast.

Tallinna lendab jaanuari lõpu seisuga regulaarselt kokku 15 lennufirmat. Möödunud aastal ületas Tallinna Lennujaam rekordilise 3 miljoni reisija piiri, mis teeb keskmiselt 8200 reisijat ja 60 lendu päevas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077