27. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Volkswagen avab jaanuaris Viljandi esinduse

Volkswageni ametlik maaletooja Eestis, SE Møller Baltic Import, sõlmis kokkuleppe firmaga V Wagen OÜ, et avada jaanuaris 2019 Viljandis aadressil Tallinna mnt 86 uus Volkswageni müügi- ja teeninduskeskus.

Tegu saab olema järjekorras juba kuuenda Volkswageni esindusega Eestis. „Viljandi on meie jaoks strateegiliselt oluline asupaik, sest näeme, et bränd on sealses regioonis hinnatud – Volkswagen kuulub Viljandimaal viie populaarseima autotootja hulka ning uute autode müüginumbrid on antud regioonis juba mitu aastat kasvutrendis olnud,“ ütles Volkswageni müügijuht Baltikumis Merli Ainsaar.

Uues Volkswageni esinduses saab olema 390 m2 suurune müügisalong, mis sisaldab kogu Volkswageni mudelivalikut sõiduautodest tarbesõidukiteni. Merli Ainsaare sõnul näeb Volkswagen potentsiaali müüa Viljandis ligikaudu 150 sõiduautot ja 50 tarbesõidukit aastas.

Lisaks alustab uue esinduse 800 m2 suurusel teeninduspinnal tööd remonditöökoda sõiduautodele ja tarbesõidukitele koos varuosade lao ning autopesulaga. Uus esindus saab olema Unistar Ärimajaga samal krundil.

Uude Volkswageni Viljandi müügi- ja teenindussalongi alustatakse töötajate värbamisega septembri lõpus. Esialgu saavad tööd kaheksa spetsialisti, hiljem kasvab töötajate arv 11-ni.

Viljandi esinduse omanikuks on seni peamiselt trükitööstusest tuntud Priit Viira, kes omab läbi talle kuuluva ettevõtte Tradeunion OÜ Viljandis Männimäe teel asuva  trükikoja Print Best kontrollpakki.

Viira sõnul otsustati Volkswageni uude müügi- ja teeninduskeskusesse investeerida, sest tegu on usaldusväärse ja atraktiivse kauamärgiga ning Viljandis siiani Volkswageni esindus puudus. “Investeeringu täpne summa on veel selgumisel, kuid eeldatavasti saab see olema kuni miljon eurot,” kommenteeris Viira.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077