21. september 2018

Ossinovski ettevõte sõlmis uued lepingud

Oleg Ossinovski
Autor: Andras Kralla
Eesti raudtee kontsern Skinest Rail sõlmis koostöölepingud diiselmootorite tootjaga Anglo Belgian Corporation ja raudtee tehnoloogiatega tegeleva saksa ettevõttega Vossloh Group, teatas ettevõte.

Skinest Raili juhatuse liige Roman Zahharov ütles, et lepingud on hea panus ettevõtte eesmärki areneda rohkem lääne turul.Zahharovi sõnul toob Anglo Belgian Corporation Skinest Raili tütreettevõttele, Daugavpilsi veduriremonditehasele suurt kasu vedurite remondi ja moderniseerimisega seotud projektide elluviimisel. Zahharov täpsustas, et koostööleping Anglo Belgian Corporation’ga näeb ette 40 diiselmootori ostu 20-ne veduri moderniseerimiseks.Lisaks allkirjastasid Skinest Rail ja Euroopa vedurite tootmise liider, saksa ettevõte Vossloh Locomotives GmbH esimese vastuvõtuakti kolmest ostetud G6 tüüpi veduri kohta. Koostöölepe saksa firmaga näeb ette G6 tüüpi vedurite hanke Skinest Railile koostöös Lõuna- ja Lääne Euroopa finantsinstitutsioonidega.

 Esimene kolmest veduritest sai selle kuu alguses kõik vajalikud sertifikaadid ja hakkab tööle juba oktoobris, teatas Skinest Adriaticu tegevdirektor Vedran Perovic.Skinest Rail on rahvusvaheline raudteekontsern, mis pakub kvalifitseeritud teenuseid raudteetranspordi ja -ehituse valdkonnas. Skinest Rail omab ettevõtteid Eestis, Lätis, Leedus, Ukrainas, Venemaal, Poolas, Gruusias, Kasahstanis, Soomes ja Horvaatias.

Autor: Äripaev

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077