Autor: Logistikauudised.ee • 31. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Magnetic MRO mootoraluseid hakkab transportima Kuehne+Nagel

Magnetic MRO mootoralus
Foto: Ene Krinpus, Magnetic MRO personalijuht
2016. aastal sõlmis Magnetic MRO kaubamärk nimega EngineStands24 lennukimootorite aluste transportimiseks koostööleppe maailma juhtiva logistikaettevõttega Kuehne+Nagel. Vähem kui aasta hiljem teatavad osapooled esimese ühise keskuse avamisest Amsterdamis, kus on töövalmis üle kahekümne mootorialuse, teatas Magnetic MRO.

Kui mootorialuste renti korraldab Magnetic MRO, siis nende transpordi eest vastutab Kuehne+Nageli kaubamärk KN EngineChain.

“Lennunduses on usaldusväärsus ja professionaalsus kõige olulisemad faktorid“, räägib Magnetic MRO tegevjuht ja juhatuse liige Risto Mäeots pressiteate vahendusel. “Partneri valikul lähtusime eelkõige KN EngineChain juba varasemast spetsialiseerumisest mootorite transpordile. Samuti sai oluliseks nende keskuse asukoht Amsterdamis, mis tagab väga hea logistilise võimekuse Euroopa piires,“ lisab Mäeots.

Magnetic MRO tõi hiljuti lennundusturule esimese e-platvormi EngineStands24, pakkudes võimalust õhusõidukite mootorite aluste rentimiseks, ostmiseks või transportimiseks üle kogu maailma.

“Oleme väga põnevil uutest arengutest ja valmis selle projekti täisvõimsuse saavutamiseks astuma veelgi suuremaid samme. Koostöös Kuehne+Nageli globaalse kaubamärgiga KN EngineChain saame klientidele pakkuda mugavat ja kiiret täislahendust mootorite transpordiks. Järgmiste välisjaamadena plaanime koostöös KN EngineChain meeskonnaga nii Aasia kui ka Ameerika suuremaid keskuseid. Koos saame pakkuda innovatiivset täisteenust alates sertifitseeritud logistikapersonalist kuni suure valiku erinevate mootorialusteni.” 

Amsterdami keskuses on saadaval Magnetic MRO kaubamärgiga CFM56-3, CFM56-5A / B, CFM56-5C, CFM56-7B, V2500 mootorialused, millele lisanduvad lähitulevikus mudelid ka CF6-80, CF34- 8, CF34-10, PW, Trent ja LEAP tüüpi mootorite kandmiseks.

Koostöö üks oluline osa on ka aluste transporditeekonna jälgimisteenus reaalajas, mille enginestands24.com hiljuti käivitas. Risto Mäeotsa sõnul on võimalus jälgida väärtuslike ja hinnaliste mootorite liikumist, kliendi jaoks väga suur väärtus. Kõik mootorialused on varustatud spetsiaalse jälgimissüsteemiga, mida toetab Sendum tehnoloogia.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077