Autor: Logistikauudised.ee • 7. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eckerö reisilaev MS Finlandia vahetab terminali

MS Finlandia.
Autor: Andras Kralla
Eckerö Line-i Tallinn-Helsingi laev hakkab alates 12. juunist 2017 väljuma Helsingi Läänesadama uuest terminalist (T2).

Eckerö Line liigub alates 12. juunist Helsingi sadama Lääneterminal 2 (T2), mis muudab m/s Finlandia väljumisaegu mõningatel väljumistel 15 minutit.

Terminalihoone, mille kavandi autor on Tuomas Silvennoinen (PES-Arkkitehdit) ja mille ehitas valmis Helsingi sadam, on oluliselt keskkonnasõbralikum. Uus terminal on valgustatud päikesepaneelidest saadud elektriga ning tänu paremale ühiskondliku transpordi korraldusele väheneb sõiduautode hulk sadamaalal.

“Meie eesmärgiks on pakkuda parimat teenindust ning mugavust nii kaldal kui ka meie laeval – uus Lääneterminal Helsingis aitab sellele väga positiivselt kaasa”, sõnab Eckerö Line Eesti filiaalijuht Katrin Sirk Aun.

Eckerö Line’i hinnangul aitab Lääneterminal 2 jätkuvalt kasvavat reisijatehulka teenindada. Aastal 2016 oli reisijate arv pea poolteist miljonit ja käesoleval aastal oodatakse sellele lisa.

Uue terminali tulekuga soovib Eckerö Line olla ka osaline kaksiklinnade Helsingi-Tallinn tugevdamisel. Mõlemad linnad pakuvad järjest enam huvi väljastpoolt Euroopat, eriti aga Aasiast tulevatele turistidele.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077