• 29.02.16, 16:06
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Tallinna lennujaama juht astus tagasi

Tallinna lennujaama nõukogu rahuldas juhatuse esimehe Rein Loigu tagasiastumispalve, teatas lennujaam.
Rein Loik otsustas Tallinna Lennujaama juhi toolilt tagasi astuda. Lennujaama nõukogu rahuldas tagasiastumispalve.
  • Rein Loik otsustas Tallinna Lennujaama juhi toolilt tagasi astuda. Lennujaama nõukogu rahuldas tagasiastumispalve. Foto: Maris Ojasuu
Tallinna lennujaama nõukogu otsustas rahuldada kauaaegse juhatuse esimehe Rein Loigu tagasiastumispalve alates 1. märtsist ning kuulutada välja avalik konkurss uue juhatuse liikme leidmiseks.
Lennujaama juhatus jätkab avaliku konkursi korras esimehe valimiseni kaheliikmelisena, juhatusse kuuluvad finantsdirektor Anneli Turkin ning käitusdirektor Einari Bambus, viimane täidab juhatuse esimehe ülesandeid kuni uue esimehe ametisse määramiseni.
Ettevõtte nõukogu esimehe Margus Puusti sõnul kuulutatakse avalik konkurss välja märtsis.
Autor: Äripaev

Seotud lood

Uudised
  • 10.08.16, 17:18
Tallinna Lennujaama reisijate arv jäi eelmisele aastale napilt alla
Juulikuus teenindas Tallinna Lennujaam ligi 228 000 reisijat, regulaarreisijate arv vähenes mullusega võrreldes ühe protsendi eelkõige seoses pakkumise vähenemisega regulaarlendudel.
Uudised
  • 25.02.16, 13:23
Lennujaama juht soovib lahkuda
Tallinna Lennujaama kauaaegne juhatuse esimees Rein Loik on esitanud avalduse ametist lahkumiseks, ettevõtte nõukogu koguneb avaldust arutama 29. veebruaril, teatas lennujaam.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele