• 15.12.15, 15:58
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Omniva uus pakiäri juht tuli Eesti Energiast

Omniva pakiäri asus 7. detsembrist juhtima Eesti Energia müügi- ning teenindusdirektor Sten Agros.
Omniva pakiäri asus juhtima endine Eesti Energia müügi- ja teenindusdirektor Sten Argos.
  • Omniva pakiäri asus juhtima endine Eesti Energia müügi- ja teenindusdirektor Sten Argos. Foto: Andres Haabu
Argos hakkab juhtima seitsmest üksusest koosnevat pakiäri valdkonda, mille alluvusse jäävad sealhulgas ka Omniva Läti ja Omniva Leedu äriüksused.
Argose sõnul on Omniva muutuste keskel ja kiirelt arenev innovaatiline ettevõte, mis kujundab oma ärivaldkonna tulevikku. “Olen veendunud, et meie lähiaastate tegevused võimaldavad innovatsiooni trendi jätkata ning kasvavat kasumit investeerida Omniva pikaajalisse edusse,“ lisas ta.
Varem oli Argos kuus ja pool aastat Eesti Energia müügi- ning teenindusdirektor ning omab aastatepikkust juhtimiskogemust ka SEB pangas ning Starmanis. Samuti on ta kokkupuutunud start-up’i kiiresti areneva keskkonnaga.
Autor: Tanel Raig, logistikauudised.ee toimetaja

Seotud lood

Uudised
  • 05.04.16, 10:57
Omniva kasvas rahvusvahelises äris ja logistikas
2015. aastal kasvasid Omniva äritulud eelmise aastaga võrreldes 26% ning puhaskasum 10%. Kasvu aluseks oli logistika ja rahvusvaheline äri.
Uudised
  • 29.04.16, 11:56
Omniva kasvumootor töötab täistuuridel
Omniva majandustulemusi viimastel aastatel kasvatanud e-kaubandus vedas logistikafirmat ka tänavu esimeses kvartalis. Ettevõtte müügitulud olid ligi veerandi võrra suuremad kui aasta tagasi ja suurem osa kasvust tuli pakiäri suurenevast mahust.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele