Autor: Tanel Raig • 23. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Autovedajad kogunevad taas: päevakajalised teemad luubi all

Tänavune autovedajate aastakonverents toimub 28. oktoobril.Sarnaselt eelmise aastaga suunatakse ka seekord pilk järgmisesse aastasse ja analüüsitakse, millega peab auto­vedaja arvestama 2016. aasta planeerimisel. Täna on konverentsile registreerumisel soodushinna viimane päev!

Vaadeldakse, millised on kliendi ootused autovedajatele. Sektori otsustajad lahkavad päevakajalisi teemasid – kuidas tagada veokijuhtide pealekasv, jätkusuutlik koolitus ja motiveeriv palgasüsteem. Arutatakse autovedajate puhkekohtade temaatikal. Arutusele tulevad ka ettepanekud, kuidas vähendada veonduses varimajandust.

Konverentsil toimub ka edukaimate autovedajate autasustamine, kus auhinnad annab üle ERAA president ja riigikogu liige Einar Vall­baum­. Päeva moderaatoriks on endine majandusministeeriumi transpordi asekantsler Eero Pärgmäe.

AUTOVEDAJATE AASTAKONVERENTSTallinna Loomaaia konverentsikeskus

28.10.1509:00 Registreerimine ja hommikukohv09:30 Konverentsi avamine

SUUR PILT – MIS HAKKAB TOIMUMA VEONDUSSEKTORIS. ERAA president ja riigikogu liige Einar Vallbaum Swedbank peaökonomist Tõnu Mertsina DKV Euro Service Balti riikide juht Arturas Michejenko Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi teedetalituse ekspert Lauri Künnapuu

09:45 Autovedajate TOPi autasustamine ja IRU kuldmärkide üleandmine

10:00 Millega peab autovedaja arvestama 2016 aastal.

10:30 Kuidas lihtsustada vedajate teemaksude tasumist Euroopas.

10:40 Kas Eesti kehtestab teemaksu?

11:10 Kohvipaus

PÄEVAKAJALINE – MIDA MUUTA PAREMAKS•        ERAA nõukogu liige ja Transring Tartu omanik Jaak Kivisild Maanteeameti planeeringute talituse peaspetsialist  Kaarel Lääne•         ERAA president ja riigikogu liige Einar Vallbaum

11:40 Arutlusring: Kuidas tagada veokijuhtide pealekasv-, jätkusuutlik koolitus ja motiveeriv palgasüsteem.

•        Eesti Ametiühingute Keskliidu esimees Peep Peterson•        Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi veondus- ja liiklustalituse juhataja Sander Salmu•        RooliKool juhataja Timo Tapio Korhonen•        Palgainfo Agentuuri arendusjuht Anton Kuznetski12:25 Kuidas on viimased kolm aastat arendatud veokijuhtide puhkekohtade arvu.

12:40 Arutlusring: Kas veokijuhtide puhkekohtade arv on piisav?

•         Maanteeameti peadirektori asetäitja ehituse ja arengu alal Kaupo Sirk•         Transpordi Ametiühingu liiklusspetsialist Tarmo Kahem

13:10 Lõunapaus

LUUBI ALL – MILLISED ON OOTUSED AUTOVEDAJATELE ABB elektrivõrkude ja -süsteemide tegevusvaldkonna hankejuht Urmas Tahk Maksu- ja Tolliameti kontrolliosakonna talitusejuhataja Külli Koidumäe

14:00 Kliendi ootused autovedajale ja ekspedeerijale 2016. aastal.

14:30 Maksu- ja Tolliameti ootused autovedajatele 2016. aastal.

15:00 Smuutipaus

15:15 5 ettepanekut kuidas kaotada veondusest varimajandus. Rain Transport omanik Toomas Raud•         ERAA nõukogu liige ja Parmetrans omanik Jüri Šehovtsov

Ettekandele järgneb samal teemal arutlusring:

•         Rain Transport omanik Toomas Raud•         Maksu- ja Tolliameti kontrolliosakonna talitusejuhataja Külli Koidumäe

16:30 Konverentsi kokkuvõtte

16:45 Konverentsi lõpp

Konverentsi toetaja

 

 

 

 

 

Konverentsi hind kuni 20. oktoobrini 199 euort (km-ga 238,8 eurot). Tavahind konverentsil 259 eurot (km-ga 310,8 eurot).

Kolme ja enama osaleja puhul ühe osaleja hind 159 eurot (km-ga 190,8 euro)

Registreeru SIIT või e-post: [email protected] või tel 5666 7056.

Autovedajate Aastakonverentsil osalejad:

Ago Kalmer, Autobaas

Ago Lunts, Järva-Jaani AutoAin Tatter, Majandus- Ja KommunikatsiooniministeeriumAire Tamm, NtexAivo Aasa, Sivex InternationalAndreas Sapas, BionicAndrus Neitsov, Scania EestiAnton Kuznetski, Palgainfo AgentuurAntoon Hubert Van Rens, Cf&S EstoniaArt Aljaste, Statoil Fuel & Retail EestiArturas Michejenko, DKV Euro Service BaltikumArunas Sileikas, DKV Euro Service BaltikumArvo Ojaperv, StellatekEda Rembel, Majandus- Ja KommunikatsiooniministeeriumEero Pärgmäe Einar Vallbaum, ERAAEndrik Randoja, ConfentEnno Järvekald, Heelix GruppEno Saar, HTG InvestErik Peet, Baltic TranslogErki Vaikmäe, Volvo EstoniaErko Vallbaum, LajosErvin Küttis, VKG TransportEve Kaseleht, LKW RotareGreete Salumägi, ÄripäevHarri Rästas, Cf&S EstoniaHeikki Sal-Saller, In NomineHendrik  Peiel, Baltic TranslogIlmar Kukk, Volvo EstoniaIlmar Türbsal, ViisemarIvo Mölder, Eckerö Line Ab Oy Eesti FiliaalJaak Kivisild, Transring Tartu Jaan Laarmann, NordlinerJaan-Hendrik Toomel, Transpordi AmetiühingJanar Kilp, Ahola Transport Abp OyjJanek Eevald, KenajJanek Puusepp, Krone ScanbaltJüri Milov, TööinspektsioonJüri Šehovtsov, ParmetransKaarel Lääne, MaanteeametKalev Koort, Baltic Cargo ServiceKalle Elster, ElsteraKaupo Sirk, MaanteeametKert Raud, Statoil Fuel & Retail EestiKristjan Toodo, TodotransKülli Koidumäe, Maksu- ja TolliametLauri Künnapuu, Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumLiina Lilleniit, ÄripäevLiivo Luidre, BaltreilerMaire Talihärm, EVR CargoMait Hein, LajosMaksim Bukrejev, Abitex L&AMaret Miido, DFDS SeawaysMargot Ots, ConfentMargus Sillamaa, Scania EestiMart Teesalu, Raider TransMartin Kivimäe, ÄripäevMartin Toodo, TodotransMeelis Mäe, Transpoint International (Est)Meelis Vihvelin, Baltic TranslogMihkel Vahe, LinfordNikolai Burdakov, Narva AutoOlavi Mõts, EksoOle Loigu, Saku ABPeep Peterson, Eesti Ametiühingute KeskliitPiret Pärn, DKV Euro Service BaltikumPriit Seire, BionicReimo Rändla, AutobaasRenee Püvi, Baltic TranslogRiho Vaab, Dorpat GruppSander Salmu, Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumTaivo Abram, LinfordTanel Raig, ÄripäevTarmo Adamson, DNB PankTarmo Bachmann, DFDS SeawaysTarmo Kahem, Transpordi AmetiühingTarmo Odar, Volvo EstoniaTarmo Rei, Hkscan EstoniaTimo Tapio Korhonen, RooliKoolToomas Olbrei, OlbtarToomas Raud, Rain TransportTõnu Mertsina, SwedbankTõnu Mägi, Tõnu Mägi KoolituseUrmas Tahk, ABBVeiko Haugas, Haugas TransportVeiko Kõrgend, K.Heinonen EestiVergo Kimmel, Krone Scanbalt

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077