Autor: Logistikauudised.ee • 28. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kes osalevad Autovedajate aastakonverenstil

Täna toimuval Autovedajate Aastaonverentsil on üle 100 osaleja. Konverentsi kavasse lisandus arutlusring väävlidirektiivi mõjudest kaubavedudele.

Logistikauudised.ee korraldab traditsioonilise Autovedajate Aastakonverentsi, mis vaatab üle olulisemad veoturgu mõjutavad trendid ja sündmused ning kus arutatakse, kuidas peab veofirma nendega oma järgmise aasta plaanides arvestama.

Autovedajate Aasta konverentsilt saab teada:• Millega peab autovedaja arvestama 2015. aastal;

• millised on 2015. aasta kaubavoogude trendid meie regioonis  ning Baltikumi kaubavood  2015. aastal;• millega tuleb arvestada 2015. aasta eelarve koostamisel;• milline on väävlidirektiivi mõju kaubavedudele;• millised on palgaootused autotranspordi sektoris;• millised on tolligarantiide võimalused Venemaal;

Konverentsi osalustasu 249 eurot + km. saab SIIT.

Registreeruda

Konverentsi kava15. oktoobril 2014 Sokos Hotel Viru konverentsikeskuses

AUTOVEDAJATE AASTAKONVERENTS

09:00–09:30 Registreerimine ja hommikukohv

09:30–09:45 Konverentsi avamine09:45–10:00 Ministri avasõnad. Majandus- ja taristuminister Urve Palo

SUUR PILT• Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi transpordi asekantsler Eero Pärgmäe LHV majandusekspert Heido Vitsur

10:00–10:45  Arutlusring: Mida peaks riik tegema autotranspordi keskkonna parandamiseks?

• Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni peasekretär Toivo Kuldkepp• Maanteeameti peadirektor Aivo Adamson• Transring Tartu direktor Jaak Kivisild10:45–11:15 Millega peab autovedaja arvestama 2015. aastal.

11:15–11:45 Kohvipaus

11:45–12:15 Videointervjuu: Kaubavoogude trendid 2015. aastal. DHL Rootsi ja Põhjamaade tegevjuht Peter Hesslin Kühne+Nagel müügijuht Kalev Kütt• LHV majandusekspert Heido Vitsur

12:15–12:45 Baltikumi kaubavood 2015. aastal.

12:45–13:30 Arutlusring: Millega peavad autovedajad arvestama 2015. aastal eelarve koostamisel

• Eesti Ekspedeerimise ja Logistika Assotsiatsiooni juhatuse esimees ning DSV logistikajuht Alvar Tõruke• Auto Võru juhatuse liige Tõnis-Koit Pihu

13:30–14:30 Lõuna

KUUMAD TEEMAD

14:30-15:30 Väävlidirektiivi mõju kaubavedudele

Ettekanne: Tallink Groupi kommunikatsioonijuht Luulea LääneArutlusring:

• Eesti Tuleviku-uuringute Instituudi direktor Erik Terk• TTÜ Eesti Mereakadeemia lektor Yrjö Saarinen• Alexela Energia arendusjuht Maria Hääl• DFDS Seaways kaubavedude müügijuht Tarmo Bachmann

15:30–16:00 Milline on palgaootus autotranspordis 2015. aastal? Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik Kadri Seeder Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni TIR osakonnajuhataja Lauri Lusti

16:00–16:45 Tolligarantiide võimalused Venemaal.

16:45–17:00 Konverentsi kokkuvõte

 

Osalejad:

Ahto Soo, Temprat

Ain Tatter, Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumAire Tamm, NtexAivar Sõrmus, AterAivo Aasa, Sivex InternationalAivo Adamson, MaanteeametAlar Sõnitsar, SCHMITZ CARGOBULL EESTIAlvar Tõruke, DSVAnatoli Steinberg, VKG TransportAndo Pulk, SarbussAndrei Koplik, LajosAndres Matkur, ACE Logistics EstoniaAndres Oro, Almaro TransAndres-Indrek Paukson, SwanlineAndrus Liivand , TNT Express Worldwide EestiAndrus Neitsov, Scania EestiAntoon van Rens, CF&S EstoniaArne Saagpakk, AutohaagisArtur Dianov, Reola GaasAsko TaluAts Kalju, OnryBenno Perv, Arco TransportDenis Mirskov, VegumaEero Pärgmäe, Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumElena Teesalu, Nordea Finance EstoniaElmer Maas, Via 3LEndrik Randoja, ConfentEno Saar, HTG InvestErik Ringmaa, Tallinna SadamErik Terk, Eesti Tuleviku-uuringute InstituutErki Vaikmäe, Volvo EstoniaErkko Linnas, Sandmani GruppGeorg Valdek, Silberauto EestiGuido Leppik, Simeon TransportHanno Järvele, Võru TransHarri Rästas, CF&S EstoniaHeido Vitsur, LHVHendrik Peiel, Ahola TransportIlmar Kukk, Volvo EstoniaIvar Pello, EMTIvo Mölder, Eckerö Line AB OY Eesti FiliaalJaak Kivisild, Transring TartuJaak Loot, DHL EstoniaJaan Liitmäe, DNB PankJaano Jänes, WindlineJaanus Benjamin, WindlineJanar Kilp, Ahola TransportJanek Eevald, KenajJanek Ojamäe, EVR CargoJan-Erik Nõmtak, LakilogJanne Saarinen, Lumikko TechnologiesJussi Peltola, Ahola TransportJuuli Laanemets, ÄripäevJürdi Adamson, Pärnu Auto ETMJüri Metsaorg, Skuba EestiKadri Seeder, Palgainfo AgentuurKaido Kokk, SchenkerKalev Kütt, Kühne+NagelKalle Elster, ElsteraKari Johani Vihurila, TranstempKatrin Pihl, DNB PankKristi Pari, Neste EestiLauri Latt, Via3L SpeditionLauri Leppik, EMTLauri Lusti, Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate AssotsiatsioonLiivo Luidre, BaltreilerLuulea Lääne, Tallink GroupMare Massa, Tallink GroupMarek Piirsalu, SEB LiisingMargot Ots, ConfentMaria Hääl, Alexela EnergiaMarie Pedanik, TranshermesMarko Trei, FoilpointMartin Kivimäe, ÄripäevMartin Õunap, Neste EestiMattias Vahter, Silberauto EestiMeelis Pihel, TransiidikeskusMeljo Musto, MelsumMihkel Vahe, LinfordOlavi Mõts, EksoOled Vdovitšenko, Paide MekPeeter Ojasaar, DFDS SeawaysPriit Mäggi, Greencarrier Freight Services EstoniaRagner Saard, Volvo EstoniaRaido Pajusi, ÄripäevRaili Riiberg, Volvo EstoniaRaimond Niinepuu, VKG TransportRait Elvak, DHL EstoniaReeda Suik, TNT Express Worldwide EestiRiho Vaab, Dorpat GruppRiin Sajale, Pohjola Finance EstoniaRiivo Tuvike,  Nordea Finance EstoniaRodion Ehte, E100 BaltiaRostislav Koshevoi, SpinixSander Pajuri, DSVSander Salmu, Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumSimo Koskinen, Arco TransportTaavi Tuisk, SarbussTaivo Abram, LinfordTanel Raig, ÄripäevTarmo Adamson, DNB PankTarmo Bachmann, DFDS SeawaysTarmo Rei, Hkscan EstoniaToivo Kuldkepp, Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate AssotsiatsioonTõnis-Koit Pihu, Auto VõruTõnu Mägi, Tõnu Mägi KoolituseUrmas Kuuse, Neste EestiUrve Palo, Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumYrjö Saarinen, TTÜ Eesti Mereakadeemia

 

Konverentsi toetajad

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077