Tanel Raig • 12. detsember 2013
Jaga lugu:

DHL laiendab Euroopa sorteerimiskeskust

DHL Express kahekordistab tegevusmahtu oma Euroopa peamises sorteerimiskeskuses Saksamaal Leipzigis, et tulla toime saadetiste hulga kasvuga, ja investeerib sorteerimiskeskuse laiendusse 150 miljonit eurot.

Uute ladude, sorteerimisliinide ja kontoriruumide ehitamine suurendab keskuse töötlemismahtu 50% võrra ja  võimaldab käsitleda rohkem kui 150 000 saadetist tunnis. DHL Expressi tegevjuht Eestis Kristina Laaneots tõi võrdluseks, et DHL Expressi võrgustiku kaudu Eestist saadetavate ja siia saabuvate saadetiste aastamahu suudaks Leipzigi sorteerimiskeskus läbi töödelda vähem kui 8 tunniga. Kuid ta lisas, et viimastel aastatel on DHL Expressi poolt käsitletavad kaubakogused kasvanud igal aastal vähemalt 30%. „Keskmisest suuremad kaubakogused liiguvad vahetult enne jõulupühi ja saadetiste arvu kasvule aitab kaasa kiirelt arenev ja populaarsust koguv internetikaubamajades ostlemine,“ rääkis Laaneots.

Uute rajatiste ehitamine algab tänavu detsembris ning uus laiendatud sorteerimiskeskus hakkab tööle 2014. aasta neljandas kvartalis..

Vaata videot Leipzigi sorteerimiskeskusest

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt