Autor: Tanel Raig • 13. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaa halastas Euroopale

Rahvusvahelise Maanteetranspordi Assotsiatsiooni (IRU) andmetel hakkab Venemaa homsest TIR vedudel lisatagatisi nõudma vaid Siberis ja Kaug-Idas.

IRU andmetel on alates 14. septembrist Venemaa Föderaalse Tolliteenistuse otsusega TIR-märkmike kasutamine Venemaal peatatud Siberis ja Kaug-Idas. Euroopa osas ei tohiks IRU info kohaselt probleeme olla ja TIR-garantii kasutamine toimib endiselt vähemalt kuni tänavu 1. detsembrini.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077