Autor: Logistikauudised.ee • 29. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aria: Probleem on Euroopa Liidu langev majandus

Äripäeva Logistika kuukiri esitas kolm küsimust Eesti transpordiettevõtete juhtidele, kes valiti Rahvusvahelise Maanteetranspordi Liidu (IRU) 70 Euroopa parima juhi hulka. OÜ Lextrans juht Sven Aria ütlusel valmistab suurimat muret Euroopa Liidu kuuendat kuud langev majandus.

Millega teie arvates teenisite teie/teie firma ära valimise 70 parima transpordifirma juhi ehk Top Road Transport Manager hulka?

Kindlasti oli oluline meie pikk töökogemus ja ka suur Venemaa vedude osakaal, kus läheb vaja IRU väljastatavaid TIR Carneteid.

Kas kuue Eesti transpordifirma juhi tunnustamine on hinnang Eesti maanteetranspordi heale tasemele?Pean vajalikuks mainida, et suure töö on ära teinud rahvusvahelist transporti toetavad majandus- ja kommunikatsiooniministeerium ning ERAA. On loodud hea kasvupinnas tegelemaks just selle tegevusalaga.

Milles näete Eesti veonduse hetkeprobleeme?

Suurimad hetkeprobleemid on ELi juba kuuendat kvartalit langev majandus ja jätkuvalt kõrge küttehind. Ja loomulikult juhtide nappus.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077