Autor: Indrek Kald • 20. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alexela sisenes vedelgaasitanklate turule

Alexela Oil omandas Reola Gaasilt neli LPG-vedelgaasi tanklat, et kasvada Eesti suurimaks gaasitanklate ketiks.

Alexela Oili juhi Ain Kuusiku sõnul annab julguse vedelgaasi tanklate turule sisenemiseks tõsiasi, et tegu on vaieldamatult keskkonnasäästlikuima kütuseliigiga. "Vedelgaas on Lääne-Euroopas ning meie naabrite juures Lätis ja Leedus juba laialdaselt levinud. See annab meile kindlust tänasteks investeeringuteks ja uue, säästlikuma maailmavaate propageerimiseks Eestis," märkis ta.

Ettevõte plaanib rajada tänavu veel kümmekond tanklat ning järgmisel aastal üle-eestilise katvuse tagamiseks laienemist jõudsalt jätkata. "Olles hetkel Eesti suurim tanklakett, tahame saada suurimaks ka gaasitanklate nimistus. Meie tulevikukontseptsioon on pakkuda "kolm-ühes" tanklateenuseid: bensiin, diisel ja vedelgaas," rääkis Kuusik.

Alexela Oilile kuuluvad nüüdsest neli LPG-tanklat: kaks Tallinnas, üks Harjumaal Laagris ja üks Tartus. Kõik neli asusid juba varasemalt Alexela Oili tanklaalal, kuid kuulusid Reola Gaasile.

Lähinädalail valmivad gaasitanklad Jüris ja Paldiskis. Samuti pakub Alexela Oil oma koostööpartnerite abiga ka eraisikutele gaasiseadme järelmaksu võimalust.

Klientidele omanikuvahetus otseseid muutusi kaasa ei too. "Siiski muutub klientide jaoks tankimine ja suhtlus mugavamaks ja sujuvamaks, kuna teenusepakkuja on nüüd üks," ütles Kuusik.

Reola Gaasi juhi Jaanus Mummi sõnul võimaldab gaasi jaeärist väljumine keskenduda neil efektiivsemalt LPG hulgitarnetele ja LPG tehniliste terviklahenduste pakkumisele.

Alexela Oil on Eesti suurim automaattanklakett, ettevõtte 57 tanklast on automaattanklaid 54. Aastal 1993 rajatud tanklakett annab täna tööd ligi sajale inimesele. Ettevõtte käive ulatus mullu ligi 134 miljoni euroni. Alexela Oili tanklad kannavad märki "aus kütus", mis kinnitavad, et Alexela tasub riigile kõik maksud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077