Autor: Tanel Raig • 27. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pildid: sadakond huvilist arutas konverentsil kütuseturu arengut

Eile toimunud Äripäeva ja Eesti Õliühingu korraldatud konverentsile "Kütuseturu areng ja tulevik" kogunes 86 osalejat. Põhiteemadeks olid kütuseturu areng ja tulevik, alternatiivkütuste kasutamise võimalikkus transpordis ja kütuse tootmine põlevkivist.

Kõigi konverentsil tehtud ettekannete slaidid leiab SIIT.

 

 

Kütuseturu konverentsile kogunes 86 osalejat.
Autor: Erik Prozes
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077