Autor: Tanel Raig • 8. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nimed Transpordi AÜ juhikandidaatide nimekirjas 

Transpordi Ametiühingu uue juhi kandidaatide spekulatiivses nimekirjas on 14 inimest, kinnitas Transpordi Ametiühingu endine juht Peep Peterson.

Transpordi Ametiühing vajab uut juhti, kuna senine juht Peep Peterson valiti Ametühingute Keskliidu juhiks. „Selget ühte kandidaati minu mantlipärija kohale pole, spekulatiivses nimekirjas on 14 inimest,” ütles Peterson. Ta lisas, et nende nimede hulgas on näiteks Transpordi Ametiühingu volikogu esimees Eiki Nestor ja Raudteelaste Ametiühingu esimees Oleg Tšubarov. „Juhatus töötab selle nimekirjaga edasi ja esitab üldkoosolekule kindlasti väärikad valikud,” lubas Peterson.

Uue Transpordi Ametiühingu juhi valib ühingu üldkoosolek. Petersoni sõnul toimub üldkoosolek üldjuhul aprillis, kuid seekord võib toimumisaeg ka pisut venida, kui juhatus peaks uue juhi kandidaatide esitamise eeltööks vajama rohkem aega.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077