Tanel Raig • 8 märts 2013
Jaga lugu:

Nimed Transpordi AÜ juhikandidaatide nimekirjas 

Transpordi Ametiühingu uue juhi kandidaatide spekulatiivses nimekirjas on 14 inimest, kinnitas Transpordi Ametiühingu endine juht Peep Peterson.

Transpordi Ametiühing vajab uut juhti, kuna senine juht Peep Peterson valiti Ametühingute Keskliidu juhiks. „Selget ühte kandidaati minu mantlipärija kohale pole, spekulatiivses nimekirjas on 14 inimest,” ütles Peterson. Ta lisas, et nende nimede hulgas on näiteks Transpordi Ametiühingu volikogu esimees Eiki Nestor ja Raudteelaste Ametiühingu esimees Oleg Tšubarov. „Juhatus töötab selle nimekirjaga edasi ja esitab üldkoosolekule kindlasti väärikad valikud,” lubas Peterson.

Uue Transpordi Ametiühingu juhi valib ühingu üldkoosolek. Petersoni sõnul toimub üldkoosolek üldjuhul aprillis, kuid seekord võib toimumisaeg ka pisut venida, kui juhatus peaks uue juhi kandidaatide esitamise eeltööks vajama rohkem aega.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159hedi.meigas@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee