Autor: Tanel Raig • 21. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DHL näitab efektiivsuse tõstmist autopargis

DHL Estonia näitab enda tegevust seestpoolt – tutvuda saab Eestisse kaupa toova lennukiga, vaadata kaubakäsitluse korraldust terminalis ning näha ümberehitatud autosid.

Äripäeva Logistika klubiga on võimalik DHL Estoniat külastada 30. jaanuaril. Klubis keskendutakse DHLi kogemusele autopargi töö ümberkorraldamisel ja autode ümberehitamisel, mis tõstis kullerite töö produktiivsust ligi 20% vaatamata sellele, et saadetiste kogused ja kaal on märkimisväärselt kasvanud.

DHLi külastus algab lennuväljal, kus on võimalik pärast lennukilt kauba mahalaadimist vaadata ringi lennuki kaubaruumis ja piloodikabiinis. Tegemist on Boeing 737 reisilennukiga, mis on ümberehitatud kaupade veoks.

Ekskursioon jätkub DHLi terminalis, kus näeb lennukiga äsja saabunud kauba edasist käsitlust, kuni kaupade laadimiseni autodele. DHLi kaubikutes on tehtud ümberehitused, mis tõstsid märgatavalt kaubikutega töötavate kullerite jõudlust. Autopargis läbiviidud uuendustega võitis DHL Estonia eelmisel aastal ka Aasta Autopark 2012 konkursi.

Pärast ekskursiooni DHLis järgneb ettekanded ja arutelu tarbesõidukite ümberehitamise võimalustest, kus DHL räägib lähemalt oma kogemusest autpargi efektiivsuse tõstmisel.

Äripäeva Logistika klubi DHLis "Kuidas tõsta autopargi efektiivsust” toimub 30. jaanuaril ASis DHL Estonia (Kesk-Sõjamäe 10a). Kogunemine kell 9:00. Ürituse orienteeruv lõpp kell 12:45.

Äripäeva Logistika klubi ASi DHL Estonia külastuse päevakava:

9:00 Kogunemine lennujaama tagumises parklas.

Osalejatel peab kaasas kindlasti olema kehtiv ID kaart või muu isikut tõendav dokument.9:00 - 10:30 Külaskäik DHLi kaubalennuki pardale10:30 - 11:00 Ringkäik DHLi terminalis - kauba mahalaadimise protsess ja DHLi ümberehitatud tarbesõidukite park11:00 – 11:15 Kogunemine DHLi kontoris11:15 – 12:45 Autopargi töö efektiivsuse tõstmine – ettekanded ja aruteluKristina Laaneots, DHL Estonia AS juhatuse liigeKrista Birnbaum, DHL Estonia ASi Expressi äriüksuse operatiivjuhtHeikki Jaansalu, Möller Auto tarbesõidukite müügijuht

Kuna lennuvälja turvareeglite tõttu on osalejate arv on piiratud 19 inimesega ja osalejate arv on juba täis, siis on klubisse registreerumine lõppenud.

Osalejad:

Andres Taumann, AS KMV

Arthur Raichmann, AS Eesti PostErki Saar, OÜ StarTrans BalticHeikki Jaansalu, Möller AutoIndrek Heinola, AS United MotorsKaido Kokk, AS DPD EestiKatrin Tiidrus, AS ACE Logistics EstoniaKrista Birnbaum, AS DHL EstoniaKristina Laaneots, AS DHL EstoniaMadis Laansalu, OÜ NordnetMaige Peterson, AS SchenkerMariliis Pinn, AS ÄripäevMeljo Musto, OÜ MelsumOleg Kuusik, Edelaraudtee Halduse ASPaavo Pärnakivi, OÜ PorterecRemo Kirss, AS DPD EestiTaavi Välisson, OÜ Kopra TransportTanel Raig, AS ÄripäevToomas Kivistik, OÜ S&T KivitransToomas Raud, AS RainToomas Tava, AS Eugesta EestiUrmas Uudmäe, AS SchenkerViljar Hokkonen,  AS Maag Piimatööstus

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077