Autor: Tanel Raig • 3. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DHL Estonia autopargis parimad uuendused

Autopargi Otsustajatefoorumil anti Aasta Autopark 2012 konkursi võitja tiitel ASile DHL Estonia, kes pälvis auhinna tänu ettevõtte kullervedude autopargis läbiviidud uuendustele.

“DHL Estonia AS arendustegevuste juures tõstis žürii esile väga täpset eesmärgistamist, terviklikku lähenemist äriprotsessile ning saavutatud head tulemust,” ütles Autopargi Otsustajafoorumi ja konkursi korraldatava ettevõte Confent juht Endrik Randoja.

Käesoleval aastal on DHL Estonia Expressi äriüksus vahetanud välja üle poole kullerite autopargist uute ettevõtte erinõutele vastavate sõidukite vastu. Tänu sellele, on tõusnud kullerite töö produktiivsus, vähenenud remondi- ja kütusekulud ning mõju keskkonnale, parendanud töötajate turvalisus ning rahuolu töötingimustega.

„Tänu uutele autodele on kullerite töö produktiivsus tõusnud 19,3% võrra, vaatamata saadetiste koguste ja kaalu märkimisväärsele kasvule, kulud ühe saadetise kohta on langenud 6,6% võrra ja seda vaatamata autopargi vahetamisest tingitud suurenenud amortisatsioonikuludele. Vähendatud on ka keskkonnamõjusid. Käesoleva aasta lõpuks vastab 83,3% DHL Estonia Expressi äriüksuse kullerite autopargist CAT 5 keskkonnanõutele, ülejäänud autod vastavad CAT4 nõuetele,“ ütles DHL Expressi kullervedude operatiivjuht Baltikumis Krista Birnbaum.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077