Autor: Tanel Raig • 30. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: DHLi kaubalennuk võttis pardale Logistika klubi

Logistika klubi DHLi külastusel pääses istuma suurima Eestisse kaupa toova kullerfirma kaubalennuki kokpitti.

Külastuse peamine eesmärk oli näha DHLi ümberehitatud autosid, mis tõid ettevõttele mullu Aasta Autopargi tiitli ja ligi 20%-lise kullerite töö produktiivsuse kasvu. DHLi saavutusest oli kasulikke ideid tuldud otsima nii konkurentide (Eesti Post, DPD), suuremate ekspedeerijate (Schenker, ACE Logistics Estonia), veofirmade (KMV) jt ettevõtete juurest. Tarbesõidukite ümberehitamisest saab lähemalt lugeda veeburaris ilmuvast Logistika kuukirjast.

Autor: Raul Mee
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077