Autor: Tanel Raig • 8. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna lisaeelarvest paigutatakse suurim summa teedesse.

Tallinna linnavalitsuse vastu võetud teises lisaeelarves eraldati suurim summa teederemondiks.

Teederemondiks läheb 1 210 000 eurot. Kommunaalameti juhataja Ain Valdmanni sõnul on raha eest plaanis teede talveks ettevalmistus. „Freesime siledaks asfalti bussipeatustes ja ristmikel, kus autod on teed suve jooksul roopasse sõitnud,“ tõi Valdmann näite. „Samuti paneme nö kindlad plommid vanalinna sillutisse kohtades, kus kivid on logisema hakanud või vajavad suisa vahetamist. Puhastame truupe, et sügisvihmad suuri uputusi ei korraldaks. Paikame veel viimaseid teeauke sel aastal, suurima objektina on käsil teelõigu korrastus Suur-Sõjamäel,” kirjeldas Valdmann tehtavaid töid.

Tänavune Tallinna teine lisaeelarve võeti vastu mahus 2 624 195 eurot.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077