Autor: Indrek Kald • 8. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balti peaministrid arutavad Tallinnas Rail Balticut

Neljapäeval, 10. novembril, toimub Tallinnas Balti peaministrite Andrus Ansipi, Valdis Dombrovskise ja Andrius Kubiliuse kohtumine, kus ühe teemana on arutluse all ka raudteeprojekt Rail Baltic.

Lisaks arutatakse korralisel tippkohtumisel kolme riigi koostööd innovatsiooni arendamisel ja energeetika valdkonnas. Peaministrid vahetavad infot ka majanduslikest arengutest regioonis ning käsitlevad kohtumisel eurotsooni võlakriisi teemat.

Enne kolme peaministri kohtumist leiab aset peaminister Ansipi kohtumine Läti kolleegi Valdis Dombrovskisega. Sisuliselt on tegemist pärast Dombrovskise ametisse tagasivalimist Läti peaministri esimese suunatud välisvisiidiga.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077