Jaana Pikalev • 26 oktoober 2011

Transpoint muutis teenustepaketti

Tuntud kui käibe poolest Eesti kõige suurem autotranspordifirma Transpoint International (EST) muutis oma teenustepaketti ning pakub riigisiseseid veoteenuseid ning laoteenuseid ainult rahvusvahelise teenuse osana, vahendas Transpordi ja Logistika infoleht.

Infoleht uuris, kas vastab tõele, et Transpoint on lõpetanud riigisisese transporditeenuse ja laoteenuse pakkumise?

 Küsimusele vastab Transpoint International (EST) ASi tegevjuht Meelis Mäe:

Info meie teenusepaketi muutuste kohta on õige. Küll ei ole päris täpne see, et

me oleme täielikult lõpetanud riigisisese veoteenuse ja laoteenuse osutamise.Pakume jätkuvalt riigisiseseid vedusid rahvusvahelise veo osana korje- ja jaotusveona üle öö kattes kogu Eesti. Selleks kasutame erinevate koostööpartnerite abi ja ka oma autoparki.

Samuti pakume laoteenuseid klientidele, kes kasutavad meie rahvusvahelist veoteenust ja neile korraldame lisaks ka riigisisesed jaotusveod. See on õige, et me ei paku kumbagi teenust välja eraldiseisva tootena, vaid kogu paketti rahvusvahelise veo klientidele. Muudatused siseveo osas oleme ellu viinud juulikuust ja laoteenuste osas alates septembrist.

Mahtude poolest ei ole me olnud suurimate tegijate seas ei siseveos ega ka laoteenuse pakkujate osas, nende teenuste osakaal käibes on kõikunud 5% ümber.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150