Autor: Jaana Pikalev • 27. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SmartPOSTi võrk kasvas täna kuue automaadi võrra

Eesti suurima pakiautomaatide võrgustikuga pakiteenust pakkuv SmartPOST laienes täna veelgi, avades kolmes Eesti linnas kokku kuus uut pakiautomaati.

Nüüdsest ulatub SmartPOSTi pakiautomaadivõrk, mis katab kõik suuremad linnad ja maakonnakeskused, 52 automaadini. „Kui laoksime kõik SmartPOSTi pakiautomaadid üksteise otsa virna, saaksime kuhja, mis on kaks korda kõrgem kui vabaduse sammas ja võrreldav Eesti kõrgeimate hotellidega,“ rääkis Itella SmartPOST tegevjuht Risto Eelmaa. 

„Kuus uut pakiautomaati paigaldasime neisse piirkondadesse ja keskustesse, kust saime kõige rohkem vastavasisulist klienditagasisidet – pidevalt kasvavate pakimahtude juures soovime ka tipphooajal tagada sujuva ja tõrgeteta klienditeeninduse,“ kommenteeris laienemist Eelmaa. „Kindlasti plaanime ka tulevikus veel laieneda ning selles osas lähtume eelkõige just klientide tagasisidest, mis on väga teretulnud,“ sõnas ta.

Uued pakiautomaadid avati Tallinnas Rocca al Mare ja Solarise keskuses, Sikupilli OnOff kaupluses, Tartu Eedeni ning Zeppelini keskuses ja Rakvere Põhjakeskuses. Avamiskampaania puhul maksab kõikidesse uutesse pakiautomaatidesse paki saatmine 27.09 kuni 04.10, vaid 1 euro. Samuti on võimalik uutest automaatidest saata pakke  üle Eesti sama kampaaniahinnaga 1 euro.

„Kuna meie pakiautomaadid asuvad kaubanduskeskuste sisepindadel, siis ei pea kliendid kunagi muretsema oma mugavuse või saadetiste riknemise pärast ilmastikuolude tõttu. Pakume oma klientidele aastaringselt stabiilset ning kvaliteetset viisi saata ja vastu võtta pakke oma igapäevaostude kõrvalt,“ rääkis Eelmaa teenusest.

 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077