• 04.06.12, 13:55
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

SmartPost tõstis pakiautomaatide arvu 53ni

Itella SmartPost avas uue pakiautomaadi Sakus, millega tõusis automaatide arv võrgustikus 53ni.
Uus automaat paikneb Saku Selveris ja on klientidele kättesaadav kaupluse lahtiolekuaegadel kl 8.00-23.00. Seni asusid Saku elanike jaoks lähimad SmartPOSTi pakiautomaadid Laagris ja Keilas.
Eraisikute pakiturul eelmise aasta jooksul turuosa kahekordistanud Itella SmartPOST kavatseb 2012. aasta jooksul avada kokku 10 uut iseteeninduslikku pakiautomaati, et suurenevatele pakimahtudele vastu tulla. Laienemise järel kuulub võrku kokku 62 sinist värvi pakiautomaati, mis asuvad kaubanduskeskuste sisepindadel üle Eesti.

Seotud lood

Arvamused
  • 31.03.16, 11:21
Igale eestlasele oma pakiautomaat
Omniva juhatuse liige Ansi Arumeel kirjutab, et oleme praegu murrangu lävel, kus inimeste ostuharjumused muutuvad ning selles muutuses peavad oma töö ümber korraldama ka logistika- ja postiteenuseid pakkuvad ettevõtted.
Uudised
  • 15.03.16, 10:54
SmartPOSTi juht lahkub ametist
Alates 2010. aastast Itella SmartPOSTi juhtinud Risto Eelmaa lahkub 1. maist ametist. Ettevõtte juhtimise võtab ajutiselt üle Posti OY rahvusvahelise äri arengu eest vastutav Tomas Olsson.
Uudised
  • 09.08.11, 10:06
Post24 ja SmartPOST - nagu kaks tilka vett?
Pakisaatjale tuleb augusti lõpust valikuvõimalusi juurde - pakiautomaatide turule tuleb Itella SmartPOSTi kõrvale konkurentsi pakkuma riiklik postifirma oma teenusega.
Uudised
  • 11.04.12, 15:22
SmartPOST ühendas Eesti ja Soome pakiautomaadid ühte võrku
Alates tänasest on võimalik pakiautomaadi teenuseid kasutada ka pakkide saatmisel Eesti ja Soome vahel.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 11:27
Autoliising on minevik: kuidas saada ettevõtte autokulud kontrolli alla
Ettevõtte äritegevuseks vajalikud sõidukid soetatakse enamasti liisinguga, mida finantseerib üldjuhul pank. Sellega kaasnevad sõidukite korralised hooldused, rehvivahetused ja kindlustusjuhtumite puhul ka hulganisti asjaajamist. Selline sõidukipargi haldamise viis on ettevõtte jaoks märkimisväärse ajakuluga, eriti kui sõidukeid on rohkem.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele