Jaana Pikalev • 14. september 2011
Jaga lugu:

airBaltic nimetas lendude ärajäämist efektiivsuse tõstmiseks

Läti rahvuslik lennukompanii airBaltic saatis Läti kommunikatsiooniministeeriumile kirja, milles põhjendas korraga mitmete regulaarlendude ärajätmist „lendude efektiivsuse tõstmisena“, teatas Läti Delfile ministeeriumi riigisekretär Anrijs Matiss.

Matissi sõnul selline vastus ministeeriumi, mis on lennukompanii riikliku osaluse haldur, ei rahulda, vahendas Delfi.

„AirBalticu kirjas ei ole ära toodud tõelisi majanduslikke põhjendusi lendude ärajätmiseks, kuid on esitatud probleemid, et lennukompanii peab töötama võimalikult efektiivsemalt, sest päevas on lennufirmal mitu reisi, mis ei ole täielikult välja müüdud,“ kommenteeris Läti kommunikatsiooniministeeriumi esindaja.

Matiss lisas, et airBalticu juhatuse otsus reisid ära jätta ei ole ratsionaalne ega põhjendatud.

Matissi jutust võib aru saada, et Läti riigil ei ole peaaegu mingit mehhanismi olukorra muutmiseks, sest lennukompanii juhtkond kuulab ainult Bertolt Flicki isiklikult, ainus, mida riik saab teha, on hinnata, kas Flick on oma ülesannete kõrgusel.

Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee