• 15.09.11, 16:16
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

airBaltic alustas  masskoondamistega

Lennukompanii airBaltic koondab sadu töötajaid, nii stjuardesse, piloote kui ka lennutehnikuid.
Esialgselt räägiti 200 inimese koondamisest, kuid stjuardite ametiühinguliider Dainis Lubarts ütles, et praeguseks võib koondatute arv olla juba suurem, kirjutas Diena. 
Koondamine tuleneb eeskätt vanade ja väheefektiivsete Fokker50 lennukite kasutamise lõpetamisest. Koondamise teiseks põhjuseks on reiside arvu vähendamine. Teadaolevalt on 100 koondatavat stjuardessid, ülejäänud aga piloodid, tehnikud ja juhtivtöötajad.
airBaltic andis senini tööd rohkem kui 1000 inimesele, kellest 400 olid stjuardessid ja stjuardid.

Seotud lood

Uudised
  • 15.09.11, 17:25
Töötukassa korraldab airBalticu töötajatele õppepäevi
Töötukassa kinnitas Äripäevale, et korraldab airBalticust koondatavatele töötajatele õppepäevi, et nad saaksid võimalikult valutult omale uue töökoha leida.
Uudised
  • 15.09.11, 11:05
Kohus lükkas tagasi avalduse, millega taheti piirata Flicki võimu airBalticus
Riia Linnakohus lükkas tagasi Läti transpordiministeeriumi avalduse, millega valitsus väitis, et kõik tehingud lennufirma aktsiate ja varadega tuleks peatada seniks kuni ministeerium algatab võimaliku kohtuuurimise lennufirma tegevjuhi Bertolt Flicki suhtes.
Uudised
  • 16.09.11, 14:02
airBalticu agressiivne ülevõtmine võib maksta Lätile kuni 280 mln eurot
Riia lennujaama juhatuse esimees Anris Luhse ütles täna hommikuses intervjuus Läti Raadiole, et rahvusliku lennufirma airBaltic agersiivne ülevõtmine maksaks riigile vahemikus 140-280 miljonit eurot (100-200 mln LVL).
Uudised
  • 15.09.11, 10:28
airBaltic vähendab tulevikus drastiliselt lendude arvu
Läti rahvusliku lennukompanii airBaltic juht ja kaasomanik Bertolt Flick ütles, et juba selle aasta novembris ja detsembris vähendab ettevõte lendude arvu.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele