Autor: Jaana Pikalev • 16. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBalticu agressiivne ülevõtmine võib maksta Lätile kuni 280 mln eurot

Riia lennujaama juhatuse esimees Anris Luhse ütles täna hommikuses intervjuus Läti Raadiole, et rahvusliku lennufirma airBaltic agersiivne ülevõtmine maksaks riigile vahemikus 140-280 miljonit eurot (100-200 mln LVL).

Luhse arvates oleks agressiivne ülevõtmine antud olukorrale kõige sobivam lahendus, vahendas Baltic Course. Otsus lennuettevõtja tuleviku kohta tuleb teha nii kiiresti kui võimalik. Teise võimalusena pakkus Luhse välja, et lennufirma müümine mõnele Vene, Hiina või ükskõik millise riigi erainvestorile oleks samuti positiivne.

Lennujaama juhi sõnul airBalticu lendude ärajäämise tõttu paljud lätlased sunnitud kasutama Vilniuse lennujaama.

Läti majandusminister Artis Kampars on endiselt seda meelt, et airBalticu juht Bertolt Flick tuleb kiiremas korras asendada.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077