Jaana Pikalev • 13 september 2011
Jaga lugu:

Uus kopteriühendus annab ärireisijale viietunnise eelise

Kiire kopteriühendus Tallinna ja Helsingi vahel taastub homme kell 8:00. 

Uus Tallinna ja Helsingi vaheline kopteriühendus on mõeldud eelkõige ärireisijale.

"Efektiivsus on oluline märksõna tänapäeva ettevõtetes ja märgatav ajasääst on selles oluline. Kopteriliini kasutamine annab päevas vähemalt viietunnise kokkuhoiu  võrrelduna teiste liiklusvahenditega," ütleb FastClass Oy tegevjuht Kari Ljungberg. Lisaks kiirusele ja aja kokkuhoiule sisaldab kopteriliini 200eurone pilet kiiret WLAN  ühendust terminalides, alati värskeid ajalehti ja kergeid suupisteid ning jooke.  

Kopter  hakkab lendama viis korda päevas edasi-tagasi igal argipäeval. Esimene lend väljub Helsingist Hernesaare terminalist kell 8:00 ja viimane Tallinna Linnahalli terminalist kell 17:30. Helikopteri lennuaeg on 18 minutit.

Registreerimised lennule toimuvad ilma järjekordadeta ja kohal tuleks olla vähemalt 10 minutit enne lendu.

Liini opereerimise ehk lennutegevuse eest on vastutav Eesti firma Copterline OÜ. Soome firma FastClass Oy on kopteri omanikuks ja hoolduse eest vastutajaks. Kogu kopteriliini  turvalisuse eest riikliku järelvalve osas vastutavad nii Soome kui Eesti lennundusvõimud ühiselt. Ettevõtte suuromanikud on kogenud kopteripiloodid Kari Ljungberg ja Martin Berner.

Pärastlõunal räägib Tõnis Lepp Äripäeva videointervjuus, miks seekord tagab kopteriliinile edu ning mida tehakse teisiti, et ei korduks 2008. aasta pankrot.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159hedi.meigas@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee