Autor: Jaana Pikalev • 24. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Flick ei lase ennast airBalticu presidendi kohalt ära ajada

Läti lennufirma airBaltic president ja aktsionär Bertolt Flick ütles, et hoiab oma ametikohast kümne küünega kinni kui Läti transpordiminister tahab lennufirma juhatuse liikmed ümber vahetada, vahendas uudisteagentuur Leta.

Samal ajal rõhutas Flick, et on vastu igasugustele muutustele airBalticu aktsionäride lepingus, mis annaksid riigile õiguse mõjutada või vahetada lennufirma juhtkonda, vahendas Baltic Course. 

"Lennufirma juhtkond peab koosnema spetsialistidest. airBaltic on veel elus ning jätkab tööd. Lennufirma kasvas ka seetõttu, et siin töötavad spetsialistid mitte poliitikud. Ma ei räägi poliitilistest kompromissidest, kui kõne all on ohutud airBalticu lennud," ütles Flick, kes on kategooriliselt vastu, et riik suurendaks lennufirma aktsiakapitali ning seeläbi suurendaks oma osalust ettevõttes.

Eile teatas Läti transpordiminister Uldis Augulis, et valitsus on otsustanud aidata ja päästa airBalticu selle kehvast majanduslikust seisust ning üheks meetmeks on juhtkonna väljavahetamine, ütles minister eile valitsuse istungil.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077