• 26.08.11, 16:04
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

airBalticut ootab ees massiline vallandamine

airBalticu juht Bertolt Flick saatis kõigile firma töötajatele kirja, kus räägib 200 inimese vallandamisest lähitulevikus, kirjutas Mixnews.
"Tänane situatsioon lennunduses ja kiirelt kasvavad hinnad nõuavad lennukompanii juhtimise ümber vaatamist, et kulusid vähendada ja säilitada meie efektiivsus," selgitas Flick.
"Alustame sellest, et loobume kümnest Fokker 50 lennuki kasutamisest (airBalticu lennukipargis on 34 sellist masinat - toim). Nii väheneb meie lennukite arv 1. novembriks kolmandiku võrra, mis toob kaasa ka personali ülesannete ja arvu muutmise vajaduse," lisas ta.
10 lennukist loobumine ja 200 inimese koondamine säästab ettevõttele 30 miljonit latti. Restruktureerimisprotsess algab septembris.

Seotud lood

Uudised
  • 26.08.11, 12:36
Flick kaalub oma osaluse müüki airBalticus 130 miljoni euro eest
Läti lennufirma airBaltic väikeaktsionär Baltijas Aviacijas Sistemas (BAS), mille üks omanik on lennufirma president Bertolt Flick, kaalub võimalust müüa oma osaluse lennufirmas ning ka firma vara, ütles BASi juhatuse liige Inga Piterniece.
Uudised
  • 24.08.11, 13:16
Flick ei lase ennast airBalticu presidendi kohalt ära ajada
Läti lennufirma airBaltic president ja aktsionär Bertolt Flick ütles, et hoiab oma ametikohast kümne küünega kinni kui Läti transpordiminister tahab lennufirma juhatuse liikmed ümber vahetada, vahendas uudisteagentuur Leta.
Uudised
  • 26.08.11, 17:16
Läti keskpank soovitab valitsusel airBalticu müüa
Kuna Läti valitsus poleks airBalticule parim juht, soovitab Läti Panga juht Ilmars Rimševics ettevõtte müüa, vahendas Latvijas radio.
Uudised
  • 26.08.11, 16:32
Minister: airBalticu päästmine halvendab Läti riigi rahalist olukorda
Läti riik peab võtma arvesse, et riigi suuromanduses oleva lennufirma airBaltic aktsiakapitali suurendamine riigieelarvest kasvatab märkimisväärselt eelarvedefitsiiti, märkis Läti rahandusministeerium täna.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele