Autor: Anne Oja • 26. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBalticut ootab ees massiline vallandamine

airBalticu juht Bertolt Flick saatis kõigile firma töötajatele kirja, kus räägib 200 inimese vallandamisest lähitulevikus, kirjutas Mixnews.

"Tänane situatsioon lennunduses ja kiirelt kasvavad hinnad nõuavad lennukompanii juhtimise ümber vaatamist, et kulusid vähendada ja säilitada meie efektiivsus," selgitas Flick.

"Alustame sellest, et loobume kümnest Fokker 50 lennuki kasutamisest (airBalticu lennukipargis on 34 sellist masinat - toim). Nii väheneb meie lennukite arv 1. novembriks kolmandiku võrra, mis toob kaasa ka personali ülesannete ja arvu muutmise vajaduse," lisas ta.

10 lennukist loobumine ja 200 inimese koondamine säästab ettevõttele 30 miljonit latti. Restruktureerimisprotsess algab septembris.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077