Jaga lugu:

Itella ja Hoolekandeteenused  käivitasid uue arveldussüsteemi

Erihooldekodusid haldav AS Hoolekandeteenused kaasajastas koostöös riigihanke võitnud informatsioonilogistika ettevõttega Itella Information AS oma arveldussüsteemi. Nüüd kiireneb oluliselt arvete vastuvõtmise protsess alates arvete kättesaamisest ja nende konteerimisest kuni kinnitamise ning maksmiseni välja.

Kõik ASi Hoolekandeteenused ostuarved, olenemata formaadist (paberarved, PDF-arved, e-arved) suunatakse digitaalsesse ostuarvete menetlemise keskkonda. Kogu arvete majasisene menetlus, nende ülevaatamine ja kinnitamine toimub nüüd digitaalselt.

„Nii ostu- kui ka müügiarvete liikumise protsess on kiirenenud märgatavalt, on olemas täielik ülevaade arvete olukorrast. Arved ei kao, samuti ei saa keegi enam ka arvete ülevaatamise või kinnitamisega venitada, kuna raamatupidamises on näha, kelle taga need seisavad. Lisaks saame vähendada paberikulu ja ei ole vaja juurde kaustu, kuhu lõputud väljatrükitud arved peavad mahutuma. Meil on 19 hooldekodu ja arveid on kuu jooksul umbes 2500. Usun, et 3-4 aasta pärast liigub Eestis enamus arveid elektrooniliselt, ” rääkis ASi Hooldekandeteenused finantsjuht Kaido Kaasma.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee