Autor: Jaana Pikalev • 6. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tschudi Logistics kasvatas võimsust kahe uue laevaga

Norra päritolu Tscudi Logistics Holding AS kasvatas oma teenuste võimsust Põhja- ja Läänemere regioonis võttes kasutusele kaks uut konteinerlaeva.

Konteineralus MV Pachuca, mis mahutab 750 TEUd, on Tschudi Linesi teenistuses Põhjamere piirkonnas alates 12. maist. MV Pagola, mahutavusega 700 TEUd,  on Tschudi Linesi käsutus konteinerite veol Läänemeres, vahendas Handy Shipping Guide.

Ettevõtte juhatuse liikme Eskil Ødegaardi sõnul suurendasid nad uute laevade kasutusele võtmisega oma võimsust 40% Põhjamere liinidel ja 30% Läänemere liinidel. "Suurenenud võimsused tugevdavad meie positsiooni turul ning see näitab meie pühendumist uksest-ukseni logistika kontseptsiooni alal," lisas ta.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077