Jaga lugu:

Tschudi Logistics kasvatas võimsust kahe uue laevaga

Norra päritolu Tscudi Logistics Holding AS kasvatas oma teenuste võimsust Põhja- ja Läänemere regioonis võttes kasutusele kaks uut konteinerlaeva.

Konteineralus MV Pachuca, mis mahutab 750 TEUd, on Tschudi Linesi teenistuses Põhjamere piirkonnas alates 12. maist. MV Pagola, mahutavusega 700 TEUd,  on Tschudi Linesi käsutus konteinerite veol Läänemeres, vahendas Handy Shipping Guide.

Ettevõtte juhatuse liikme Eskil Ødegaardi sõnul suurendasid nad uute laevade kasutusele võtmisega oma võimsust 40% Põhjamere liinidel ja 30% Läänemere liinidel. "Suurenenud võimsused tugevdavad meie positsiooni turul ning see näitab meie pühendumist uksest-ukseni logistika kontseptsiooni alal," lisas ta.

 

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee