Jaana Pikalev • 28 märts 2011

Trailway kaubamärgiga haagiseäri lõpetas pankrotiga

Sõbrapäeval käivitas Harju maakohus Hansapangalt Trailway kaubamärgiga haagiseäri ostnud Lamont Grupi pankrotimenetluse, täpselt kuu aega hiljem 14. märtsil kuulutas kohus välja ettevõtte pankroti.

AS Lamont Grupp pankrotihalduriks nimetati vandeadvokaat Tarvo Lindma. Võlausaldajate esimese üldkoosoleku ajaks määrati 11.04.2011 kell 15.00 ja kohaks Tallinnas Kentmanni 13 asuv Harju Maakohtu saal 418.

Võlausaldajad on kohustatud hiljemalt kahe kuu jooksul pankrotiteate väljaandes Ametlikud Teadaanded ilmumise päevast arvates teatama haldurile kõigist oma enne pankroti väljakuulutamist tekkinud nõuetest võlgniku vastu, sõltumata nende tekkimise alusest ja nõude tähtajast. Sama tähtaja jooksul on kohustatud kõik isikud, kelle valduses on ükskõik mis alusel võlgniku vara, teatama sellest haldurile.

Mullu augustis läks pankrotti Trailway kaubamärgi all haagiserendiäri ajava Lamont Grupi omanik Rae Haldus. Firma omanik Peep Nork ütles Logistikauudistele oktoobris, et firma otsis müügiplatsile uusi rentnikke, et saaks oma võlgu heastada. Siis ütles Nork, et kui nad suudavad mõistliku ajaga - poole aastaga - oma kinnistule rentniku leida, siis on lahendus helgem. Paraku saab täna konstateerida fakti, et ettevõte lõpetas pankrotiga.

Maksu- ja Tolliameti andmetel jäi pankrotti läinud maksukohustuslasel aktsiaselts Lamont Grupil õhku maksuvõlg 263 712, 92 eurot ( ca 4,1 miljonit krooni)

Trailway kaubamärgi all tegutsenud haagiserendiäri ostis endine gasellfirma ning tänavu aasta alguses pärast ebaõnnestunud saneerimist pankrotistunud, Peep Norki osalusega ja tema juhitud Euro Truck Trade Center AS 2006. aasta jaanuaris tollase Hansapanga tütarfirmalt.

Harju Maakohtu andmeil andis avalduse Rae Halduse pankrotiks sisse ettevõte ise, tänavu augusti viimasel päeval kinnitati Rae Halduse pankrotihalduriks Indrek Naur

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159
Ana Madismäe
Ana MadismäeReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150