Autor: Anne Oja • 17. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõjaolukord peatas lennud Bahreini

Dubai lennukompanii Emirates Airline ja Bahreini riiklik lennufirma Gulf Air katkestasid lennuühenduse Bahreiniga, kus on välja kuulutatud sõjaseisukord.

"Me jätkame olukorra pidevat monitoorimist," vahendas Arabian Business Emirates Airline'i pressiesindajat. Praegu on teada, et Emirates Airline lükkas 19. märtsil toimuma pidanud lennud 23. märtsile, kuid Gulf Air tühistas sel teisipäeval, 15. märtsil, kõik Iraani ja Iraaki väljuvad ning sealt saabuvad lennud. Manamas asuvad kontorid, kust lennupileteid müüakse, on ajutiselt suletud.

Gulf Air plaanib Iraani lennud taastada 21. ja Iraagi lennud 18. märtsil.

Saudi Araabia ja teised Pärsia lahe riigid saatsid väeüksused Bahreini esmaspäeval, 14. märtsil, kuna kartsid võimu üleminekut Iraani-meelsetele poliitikutele.

Kolmapäeval ajasid väeüksused tankide ja helikopteritega protestijaid laiali. Kolm protestijat ja kolm politseinikku sai surma, vigastatuid on aga arvukalt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077