Autor: Jaana Pikalev • 5. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oskando ja Track24 liituvad Eesti juhtivaks sõidukite kaugjälgimisteenuse pakkujaks

Eesti vanim telemaatikalahenduste arendaja Oskando OÜ omandas 100% sõidukite kaugjälgimise teenuseid pakkuvast ettevõttest Track24 Group OÜ. Kahe ettevõtte liitumise tulemusena saab Oskandost Eesti tugevaima valdkonnakompetentsi ja ühe suurima kliendiportfelliga ettevõte GPS seireteenuste sektoris.

GPS seireteenus on võimalus arvuti vahendusel jälgida sõidukeid reaalajas, analüüsida nende teekondi, kütusekulu ja tööaega. Ühinenud ettevõtte kaubamärgid on SeeMe, Track24 ja Track24 Inspect ning tuntumateks klientideks oma ala turuliidrid G4S, Eesti Energia, Elion, Est-Trans Kaubaveod, Stora Enso ja Ragn-Sells. Teenus on aidanud klientidel säästa 10-25% oma transpordiga seotud tegevuskuludest.

„Üheskoos suudame pakkuda laia teenustevalikut - väikesele  ettevõttele lihtsalt ja soodsalt kuni erinõuetega, sadade autodeni ulatuvate sõidukiparkideni,“ ütles Track24 Group OÜ senine omanik ja tegevjuht Tauno Talv.

Oskando ja Track24 liitumise tagajärjel tekib ettevõte, mis on aasta jooksul suutnud käivitada ekspordi 8 riigis – Lätis, Leedus, Poolas, Slovakkias, Bulgaarias, Ungaris, Soomes ja Rootsis. Käesoleval aastal on plaanis alustada müüki ka Norra, Tšehhi ja Austria turul.

„Tänase liitumise tulemusena saame teha olulise sammu lähemale meie eesmärgile olla teenusepakkujaks 30 000 sõidukile ning olla Ida-Euroopa vastavate teenusepakkujate seas üks suurimaid. Liitumise tulemusena on täna meie teenuses üle 5000 sõiduki, millest 20-25% on välisriikides,” ütles Oskando tegevjuht Jaanus Truu.

„Oskando 2011 aasta eesmärk on teenuses olevate sõidukite arvu vähemalt kahekordistada ning olulist rolli mängivad seejuures eksportturud,“ lisas Truu.

Oskando tegevjuhina jätkab Jaanus Truu, juhatusega liitub ka Tauno Talv.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077