Autor: Indrek Kald • 10. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air: osad lennud suunati Helsingisse, mitmed hilinevad

Neljapäevaõhtused Estonian Airi lennud liinil London-Tallinn ja Kopenhaagen-Tallinn suunati raskete ilmaolude tõttu Tallinna lennujaamas Helsingisse.

Tulenevalt raskete ilmaolude jätkumisest on edasi lükatud järgmised reedehommikused lennud:

- Lend OV141/142 Tallinn-Kopenhaagen-Tallinn hilineb 1 tund ja 30 minutit,- Lend OV173 liinil Tallinn-Amsterdam hilineb 3 tundi ja 20 minutit,- Lend OV133/134 liinil Tallinn-Oslo-Tallinn hilineb 2 tundi ja 10 minutit,- Lend OV601/602 hilineb 1 tund,- Lend OV773 liinil Amsterdam-Tallinn hilineb 2 tundi ja 20 minutit,- Lend OV121/122 liinil Tallinn-Stockholm-Tallinn hilineb 2 tundi ja 5 minutit.

Estonian Air palub jälgida operatiivset infot lennuplaani kohta, lisainfot saab lennufirma kõnekeskusest ja koduleheküljelt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077