Autor: Jaana Pikalev • 26. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logisitkafirma juba neljandat korda Eesti kõige parim ettevõte

Juba 18. korda valitavaks Eesti edukaimaks ettevõtteks ehk Äripäeva TOP 100 võitjaks tuli selle 1999, 2006 ja samuti 2007 võitnud Vopak E.O.S.

"Oleme väga optimistlikud," lausus Muugal asuva nafta ja naftatoodete käitleja Vopak E.O.S. juht Arnout Dirk Lugtmeijer. "Eestil on endiselt suur potentsiaal logistikas ja transpordis idast läände ja läänest itta. Siin on unikaalsed sadamarajatised, jäävabad sadamad, raudteeühendus. Arvan, et see on väga hea ja ka ärikeskkond toetab kasvu. See võimaldab meelitada siia rohkem äritegevust."

Äripäeva TOP 100 esikümne järgmised kohad hõivasid G4S, Põhja-Eesti Regionaalhaigla, Antonio Trade, Saint-Gobain Glass Estonia, Eesti Loto, Tallinna Vesi, Eesti Energia, Tallinna Sadam ning kümnendana Indore Chemical.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077