Autor: Jaana Pikalev • 4. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Järgmisel aastal investeerib Eesti Raudtee 1,4 miljardit  

Eesti Raudtee nõukogu kinnitas kontserni konsolideeritud 2011. aasta eelarve müügituluks 1,4 miljardit krooni. Puhaskasumit prognoosib Eesti Raudtee järgmisel aastal teenida 92,6 miljonit krooni.

Eelarvet koostades prognoosis Eesti Raudtee 2011. aasta Eesti Raudtee infrastruktuuril veetava kauba mahuks 24,9 miljonit tonni.

Eesti Raudtee investeeringute eelarve mahuks on 1,4 miljardit krooni, millest

504 miljonit krooni kaasfinatseerivad Euroopa Liidu tõukefondid.

Suurimad eeloleva aasta investeerimisprojektid on Koidula raudteepiirijaam (ainult omavahenditest), Rail Baltica Tallinn-Tartu lõik, reisiplatvormide üleviimine eurokõrgusele ja kontaktvõrgu renoveerimine.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077