Autor: Siim Sultson • 21. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnair püüdis airBalticu Finncommi ostu riivistada juba juunis

Finnair püüdis takistada Finncommi müüki airBalticule juba juunis, teatab Kauppalehti.

Samal ajal soovis Soome eliitlennufirma olla ise ostjaks. Finnair püüdis leida Finncommile kosilasi ka institutsiooniliste investorite seast. Paraku jooksis tehing liiva liiga kõrge hinna küsimise tõttu Finncommi aktsiate eest.

 

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077