Autor: Siim Sultson • 6. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kes on Eesti parim autokriitik?

Peugeot Eesti esindus otsib Eesti parimat autokriitikut, aega on kaks nädalat.

Käesoleva nädala alguses kuulutas Peugeot välja konkursi järgmise Jeremy Clarksoni ehk Eesti parima ja vaimukaima autokriitiku leidmiseks. Võistlusele saab töid esitada kuni 22. maini.

Peugeot’ maaletooja KW Bruun Balticu müügi- ja turundusjuhi Rasmus Tali sõnul võivad konkursist osavõtjad arvustada ükskõik millist autot – kasvõi iseenda või sõbra oma. „Pole tähtis, mis marki auto või millise mudeliga on tegu. Pole tähtis, kui vana see auto on. Pole oluline, kui ei ole võimalik testida, kuidas tuleb auto toime Sahara kõrbeliivas. Tähtis on vaid see, et osalejad teaksid, millest nad räägivad ja oskaksid autost rääkida või kirjutada viisil, et sellest auto ostuotsuste langetamisel abi oleks,“ rääkis Tali.

Konkursist osavõtjate ülesanne pole lihtne, sest neil tuleb žürii liikmed, kelleks on Eesti parimad autoajakirjanikud, oma töökoha pärast muretsema panna. „Usun, et selline väljakutse paneb pingutama nii asjaarmastajad kui ka tõelised eksperdid, kellel on seni puudunud võimalus oma teadmisi laiemalt eksponeerida,“ lisas Tali.

 Võistluse žüriisse kuuluvad Eesti tunnustatud autoajakirjanikud Toomas Vabamäe, Tõnu Ojala ja Tõnu Tramm.

 Konkursist osavõtmiseks tuleb saata kuni 1800 tähemärgi pikkune tekst või kuni 5 minuti pikkuse YouTube’i üles laetud klipi link aadressil [email protected]. Võistlustööde saatmise tähtaeg on 22. mai 2010.

 Võitjad selgitatakse välja kahes kategoorias. Publiku lemmiku tiitliga pärjatakse Facebookis aadressil www.facebook.com/peugeoteesti enim poolthääli (Like-märke) saanud arvustuse autor, kes saab kutse osaleda eksklusiivsel Peugeot RCZ’i rajapäeval koos autoajakirjanikega ning personaalse proovisõidu professionaali juhendamisel.

Žürii valib välja oma lemmiku ning töö autor saab uue Peugeot RCZ'i kasutusõiguse üheks nädalavahetuseks ja võimaluse kirjutada arvustusi peagi avatavas veebikeskkonnas whatcar.ee.

 Võitja tehakse teatavaks 25. mail.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077