Autor: Siim Sultson • 1. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rasvase palgaga lennujuhi õpe ootab sind

Lennuliiklusteeninduse AS meenutab, et veel selle nädala lõpuni saab kandideerida priske palgaga lennujuhi õppesse.

Kolm nädalat kestnud Lennuliiklusteeninduse AS-i lennujuhi ametikoha konkursile saab esitada oma sooviavaldusi kuni käesoleva nädala lõpuni.

„Otsime oma meeskonda vastutustundlikke ja võimekaid noori inimesi, kes näevad oma tulevast karjääri lennunduse vallas,“ ütles Lennuliiklusteeninduse AS lennujuhtimisosakonna juhataja Üllar Salumäe. „Lennujuhi ametikoht sobib inimesele, kes otsib vaheldusrikast tööd ja ei karda väljakutseid,“ lisas Salumäe.

Hiljuti lennujuhiloa saanud Taavi Kullerkupu sõnul on lennujuhi töö põnev ja vaimset pingutust pakkuv. Iga päev tuleb ette erinevaid, lahendamist vajavaid olukordi, mis võivad uued olla ka kogenud lennujuhtidele.

Lennujuhi erialale on oodatud kandideerima 19-30 aasta vanused, vähemalt keskharidust omavad ning väga hea eesti- ja inglise keele oskusega noored. Lennujuhi amet eeldab vastutustundlikust, keskendumisvõimet,  head planeerimisoskust ja ruumilist taju ning meeskonnatööle orienteeritust. Omalt poolt pakub Lennuliiklusteeninduse AS põhjalikku erialast väljaõpet, häid töötingimusi, paindlikku töögraafikut ning motiveerivat palka. Lisainformatsiooni kandideerimistingimuste ja õpingute kohta leiab aadressilt www.lennujuht.ee.

2010. aasta lennujuhtide kutseõppekursus algab käesoleva aasta aprillis. Kaheksakuuline väljaõpe toimub Eesti Lennuakadeemias ning koosneb kahest etapist: algõppest ning piirkondliku radarlennujuhtimise pädevuskoolitusest. Koolitusele järgneb kuuekuuline praktiline üksusekoolitus Tallinnas Lennuliiklusteeninduse AS-is. Pärast edukalt läbitud õpi- ja praktikaaega, saavad kõik lõpetanud lennujuhiloa, mis lubab alustada oma karjääri lennujuhina.

Lennuliiklusteeninduse AS on 100% Eesti Vabariigile kuuluv äriühing, mille peamine tegevusala on lennuliikluse juhtimine ja korraldamine Eesti õhuruumis.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077