Autor: Siim Sultson • 27. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parts: Hiinlaste käigul transiit vaid üks teema

"Hiina äridelegatsioonil pole põhiteemaks transiit - arutlusele tuleb ka telekommunikatsioon, IT-valdkond, tekstiil," osutas majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts tuleva esmaspäevase hiinlaste delegatsiooni külaskäigu mastaapsusele.

Tema sõnul tuleb esmaspäeval 2. novembril hiinlaste esindusliku delegatsiooniga, mida juhib sealne Hiina asepeaminister, kohtumisel teemaks nii poliitika kui majandus.

Majanduse poolelt sõlmitakse kaks vastastikuse koostöö memorandumit meie majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ja hiinlaste kaubandusministeeriumi vahel ning EAS-i ja külaliste väliskaubandusorganisatsiooni vahel.

Lisaks toimub ka ärifoorum, mille korralduslikku poolt kureerib Eesti Kaubandus-Tööstuskoda. Hiinlaste üle 70-liikmeline äridelegatsioon hõlmab ligi 30 äriorganisatsiooni.

"Äri poolelt on põhifookus sellel, et Eesti ettevõtjad ajaksid edasi olemasolevaid kontakte ja leiaksid uusi," seletas Parts.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077