Autor: Mariliis Pinn • 10. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: Raplamaal on rattavõistlus 

Jalgrattavõistluste tõttu tuleb liiklejatel olla tähelepanelik ja järgida ajutisi liikluskorraldusi kell 19.00-20.30 Rapla maakonnas Kernu-Kohila maanteel Hageri ja Kohila vahelisel lõigul.

Sobiva ilma korral jätkatakse asfalteerimistöödega Rapla maakonnas Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel km-tel 50,4-58,7 Varbola ja Vaimõisa vahelisel lõigul. Tööde tsoonis on üks sõidurada on liiklusele suletud ja kiiruspiiranguks 50 km/h. Jätkuvalt on liiklusele suletud Ääsmäe viadukt. Liiklus on suunatud ümbersõidule mööda viadukti kõrvalharusid.

Harju ja Järva maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee erinevates kohtades km-te 46 ja 114 vahel tehakse teepeenra laiendustöid. Liiklus tööde tsoonis võidakse lühiajaliselt peatada ja kiirust piirata kuni 70 km/h.

Tänasest kuni 16.juunini suletakse liiklusele Järva maakonnas Lokuta-Roovere maantee remondilõigul kilomeetrid 3,1-6,0 Änarist kuni Väätsa valla piirini. Ümbersõit toimub vallateede kaudu.

Loendusandureid paigaldatakse  Ääsmäe-Haapsalu maantee 2.km Haruteel ja 65.km Herjavas. Kiiruspiirang on 30 km/h.

Teetruupide ehitustöödeks on täna liiklusele suletud Pärnu maakonnas Laiksaare-Massiaru-Teaste tee 11.km-l ( Urissaare ja Massiaru vaheline lõik). Ümbersõit toimub Kabli- Massiaru ja Jaagupi-Urissaare tee kaudu.

Võru maakonnas Kääpa-Obinitsa-Võmmorski-Petseri maantee Obinitsa ja Võmmorski vahel (km-d 24,4-30,6) alustatakse täna kraavide kaevamist. Lõigul on kiirus piiratud 70 km/h, tööde teostamise tsoonis 50 km/h. Tööd kestavad 19.juunini

11. ja 12.juunil kell 8.00-15.00 suletakse antud maantee km-tel 26,9-27,1 Korskil teetruubi vahetuseks. Ümbersõit toimub Veretinä kaudu.

Sama maakonna Antsla-Kanepi maanteel Kuldre ristmiku ja Urvaste vahelisel lõigul (km-d 6,7-10,1) parandatakse teekatet. Tööde tsoonis piiratakse kiirust 30 km/h.

Teekatet pinnatakse Lääne maakonnas Valgevälja-Ahli teel. Kiiruspiirang 30 km/h kehtib 13.juunini.

Raplas Tallinn-Rapla-Türi maantee 50.km-l on 15.juunini õhuliinitöödega seoses piiratud töötsoonis kiirust 30 km/h.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077