Autor: Mariliis Pinn • 5. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põhja maksu- ja tollikeskuse pakub rohkem tolliteenuseid

Lähtudes ümberkorraldustest maksu- ja tolliameti töös ning seoses Posti teeninduskoha sulgemisega Tallinnas, laiendas Põhja maksu- ja tollikeskus Endla tn 8 asuvas teenindusbüroos osutatavaid teenuseid.

Alates 4. maist osutatakse Endla tänava teenindusbüroos tolliteenuseid füüsilistele isikutele, samuti tolliformaalsusi diplomaatilisele ja kaitseotstarbelisele kaubale ning väljastatakse päritolusertifikaate, teatas amet.

Lisaks on alates tänasest Endla 8 asuvas teenindusbüroos võimalik tasuda kõiki makseid SEB panga deebetkaardiga, mai lõpus lisandub võimalus sooritada makseid ka Swedbanki deebetkaardiga. Samas saab kliendiarvutit kasutades teha makseid kõikide interneti-pankade vahendusel. Sularahas maksete tasumise võimalus säilib Põhja maksu- ja tollikeskuse piirkonnas ainult Lennujaama teeninduskohas.

“Maksu -ja tolliamet pöörab suurt tähelepanu klientide mugavusele, seda eelkõige suurendades e-teenuste valikut ning nende kasutajate osakaalu. Samas klientidele, kes ühel või teisel põhjusel ei saa täna kasutada e-kanaleid, pakume järjest laienevat teenustevalikut ka meie teenindusbüroodes,” ütles MTA teeninduskorralduse osakonna juhataja Raivo Piiritalo.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077