Autor: Mariliis Pinn • 26. märts 2009

Väinamere parvlaevaliinid lähevad üle kevadgraafikule

Väinamere Liinide teatel hakkavad alates esmaspäevast, 30. märtsist Lääne-Eesti saarte ja mandri vahelistel parvlaevaliinidel kehtima kevadised sõidugraafikud.

Kuivastu-Virtsu liini graafikusse lisandub 32 väljumist talvise sõidugraafikuga võrreldes, vahendas Saarlane.ee. Tavapäraselt hakkavad jälle igapäevaselt toimuma nn öised reisid väljumisega Kuivastust kell 1 ja Virtsust kell 2. Samuti lisandub tööpäevadel varahommikune ring väljumisega kell 6 Kuivastust ja kell 7 Virtsust, mis on eriti sobiv just kaubavedajatele. Reise lisandub ka laupäeva pärastlõunale, kus seni oli hõredam graafik.

Rohuküla-Heltermaa liini kevadgraafikus on 26 väljumist enam kui talvel, igapäevaselt lisandub mõlemast sadamast kaks reisi. Ohtlike veoste reisid hakkavad kevadgraafikus toimuma neli korda nädalas – Rohukülast esmaspäeval ja kolmapäeval, Heltermaalt teisipäeval ja neljapäeval.

Nii Saaremaa ja mandri kui Hiiumaa ja mandri vahelisel liinil kehtib kevadgraafik kuni 31. maini, mil mõlemad liinid lähevad üle suvegraafikule.

Triigi-Sõru liin läheb kevadgraafikule üle 18. mail.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077