3. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaale lendajad eelistavad hommikusi lennuaegu 

Lennuliinil Tallinn-Kuressaare-Tallinn sõitjad ei soovi sõita õhtuti, selgus Saare maavalitsuse poolt korraldatud lennuliiklusalase küsitluse tulemusena.

"Küsitluse põhjal sisaldaks ideaalne graafik nädala jooksul hommikusi lende. Õhtused lennud jääksid vaid esmaspäevale ja pühapäevale," ütles Saare maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Mika Männik Meie Maale. Ta ei pidanud taolist lennugraafikut päris adekvaatseks, kuna see ei vastaks kõigi reisijate ootustele.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077