Autor: Mariliis Pinn • 7. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Londoni meer hülgas 3 miljardi naelase transpordikava

Londoni linnapea Boris Johnson heitis prügikasti 3 miljardi naela ehk 57,6 mld krooni suuruse transpordikava, et keskenduda asjadele, millega tema sõnul hakkama saadakse.

Muuhulgas otsustas linnapea, et London ei vaja jõge ületavat trammiliini, mis oleks maksnud 1,3 miljardit naela (32,5 mld krooni), Thamesile uut 500 miljoni naelast (9,6 mld kr) silda ja 750 miljonit naela (14,4 mld kr) maksvat Docklands kergraudtee laiendust, vahendas AP.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077